19.2.15

Όταν το ροζ δεν είναι αρκετό...!

Η όλη ιστορία ξεκίνησε κάποια στιγμή πέρσι το καλοκαίρι όταν μια μαμά περιέγραψε το κοριτσάκι της σαν ζουζούνι!
Είναι από αυτούς τους χαρακτηρισμούς που σου δίνει απόλυτη εικόνα ενός κοριτσιού μετά βίας 12 μηνών που και περπατά και μιλάει και κάνει τον κόσμο άνω-κάτω! Έφτασε η ώρα της βάπτισης και όπως και να το κάνουμε οι ροζ κορδελίτσες ήταν πολύ αχνές για να πλαισιώσουν την εκδήλωση της βάπτισης όταν η πρωταγωνίστρια ήταν τόσο θυελλώδης!

Εκκίνηση δόθηκε από ένα δάσος που ενώ μοιάζει τόσο μα τόσο ήσυχο, συμβαίνουν πράγματα και θάματα!!!

Και επειδή τα καλά αποτελέσματα προϋποθέτουν και καλές συνεργασίες ας τα πάρουμε τα πράγματα βήμα-βήμα.

Paninohome
Την γενική επιμέλεια του θέματος την είχε το paninohome που δραστηριοποιείται στον χώρο γάμος-βάπτιση την τελευταία 20ετία! Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από ενδεικτικούς στολισμούς βαπτίσεων θα βρείτε εδώ στις υποκατηγορίες ideas for boys και ideas for girls
Αξίζει τον κόπο η επίσκεψη στο blog του paninohome. Θα ενθουσιαστείτε!

Design+
Το Design+ θα σχεδιάσει  και θα δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς. Δεν φτιάχνει ποτέ τα ίδια πράγματα ακόμα και αν ζητηθεί. (Αν επιμείνετε πάααρα πολύ θα το συζητήσει και θα σας πείσει για το αντίθετο!!!) Έτσι όλες οι δημιουργίες είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!
Το βιβλίο των ευχών της μικρής Αλεξίας! Σε διαστάσεις  30Χ15εκ περίπου με χειροποίητη βιβλιοδεσία που κρύβει ένα μικρό θησαυρό!

Ένας μικρός χαμός από ζουζούνια σε δράση στο κέντρο του βιβλίου. Μέλισσες, σαλιγκάρια, σαρανταποδαρούσες, αράχνες, πεταλούδες, μύγες(!) ακόμα και ένας γρύλος! 

Τόσο δα κομμένα από χαρτί και δουλεμένα στο χέρι, άλλα λιάζονται στο γρασίδι και άλλα σκαρφαλώνουν στο όνομα της μικρής Αλεξίας.
Και επειδή το μέγεθος δεν είναι εύκολα αντιληπτό μέσα από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σας παραθέτω και αυτή!
Μπορεί να είναι ολίγον θολή αλλά θα καταλάβετε τι εννοώ!
Στο μικρό κυκλάκι είναι η σαρανταποδαρούσα στο βιβλίο ευχών διάστασης περίπου 2Χ1εκ και στο μεγάλο κύκλο είναι αυτή στη βάση του δέντρου διάστασης περίπου 30Χ7εκ. Καταπληκτική δουλειά μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια!
Υπέροχο βιβλίο ευχών!!!


Ο τρίτος της παρέας είμαι εγώ! Έχουμε ξανασυστηθεί, αλλά δεν πειράζει να τα ξαναπούμε. Εγώ αναλαμβάνω τις κάρτες - προκλήσεις. Και σε αυτή την περίπτωση ότι φτιάχνω είναι μοναδικό. Έτσι λοιπόν για τη μικρή Αλεξία έφτιαξα σαλιγκάρι επάνω σε ανθισμένο δέντρο και μανιτάρια στο γρασίδι. 
Δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε όλα τα στοιχεία του θέματος της βάπτισης από την αρχή (πχ με την κάρτα της πρόσκλησης) αλλά να δίνουμε στους καλεσμένους μια ιδέα.    

Έφτιαξα το δείγμα σε δύο διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις ώστε να διαλέξουν οι γονείς της Αλεξίας.
Και όπως σας είπα και στον τίτλο, το ροζ δεν ήταν αρκετό σε αυτή την περίπτωση.! Επιλέχθηκε αυτό με τα πιο έντονα στοιχεία και ιδού η τελική έκδοση:
 

Μαζεύω τα χαρτιά μου και όλες τις δυνάμεις μου και... πιάνω δουλειά!
100 σαλιγκάρια, 100 δέντρα, 300 μεγάλα λουλούδια, 400 μικρά λουλούδια, 800 τρυπούλες στα μανιτάρια... και μπόλικο γρασίδι! Για να φανταστείτε το κάθε σαλιγκάρι είχε δύο διαφορετικά χαρτιά, κόλλημα και ζωγραφική στο χέρι (μάτια, μαγουλάκια).
Η πρόσκληση δεν είχε φάκελο αλλά ένα γουστόζικο δέσιμο με χάρτινα λουλουδάκια και ταμπελίτσα για το όνομα του καλεσμένου. Όλοι ενθουσιάστηκαν!

Αφού τελείωσα με τις προσκλήσεις σειρά είχαν τα χάρτινα διακοσμητικά. Όλα εκείνα τα τόσο δα ζουζουνάκια από το Design+ θα γινόντουσαν μεγάαααλα!!! Για να στολίσουν τον χώρο του party μετά την βάπτιση.

Ένα μικρό δείγμα από τις αράχνες! Με την περίεργη ματιά!

10 διαφορετικά ζουζούνια σε 2 μεγέθη. Σωματάκια, φτερά, κεραίες και ποδαράκια... Ατελείωτα ποδαράκια... Για την ιστορία, μόνο για τις αράχνες έκοψα 160  ποδαράκια!!! Συνολικά 400 ματάκια!!! Το κατά - διασκέδασα!


Όλα έτοιμα για το στήσιμο. Όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα της μικρής Αλεξίας!

Τα μυρμήγκια άρχισαν να σκαρφαλώνουν στα δέντρα σε χρόνο ρεκόρ!
 
Άρχισαν να περιφέρονται ανάμεσα στα χόρτα!Φωτογραφίες από το τελικό στήσιμο μπορείτε να δείτε και στο paninohome!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία προσφορά για την δική σας εκδήλωση.

Paninohome στο email paninohome@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 22940 24032.
Design+ μέσα από την σχετική σελίδα στο facebook με προσωπικό μήνυμα.
cutsNfolds στο email cutsnfolds@gmail.com ή στο facebook με προσωπικό μήνυμα.


Πόλυ
-cutsNfolds-


No comments:

Post a Comment